Aktualne ugodnosti

Nekirurški lifting obraza, vratu in dekolteja

HIFU je celo več kot samo lifting. Na površini kožo napne, poleg tega pa tudi dobesedno pomladi spodnje plasti kože, ki pa so odgovorne za naš videz na dolgi rok.

LEP POGLED – tretma okrog oči zajema globinski lifting HIFU v kombinaciji z radioferkvenco in brezigelno mezoterapijo in to samo za 500 350 €.

LEP NASMEH – tretma gubic okoli ust zajema globinski HIFU tretma v kombinaciji z radioferkvenco in brezigelno mezoterapijo za samo 500 350 €.

LEP PROFIL – tretma podbradka, vratu ali dekolteja. Odstranitev maščobe pod brado in zategovanje kože v kombinaciji radioferkvenco in vakumsko drenažo za samo 500 350 €.

V tokratni pomladni akciji nudimo še dodatno ugodnost!!! Če se odločite za dva predela, tretjega dobite brezplačno! Tako imate LIFTING obraza in vratu narejen za samo 1.500 700 €.

Terapija HIFU se praviloma izvaja 1x letno.
Radioferkvenca in mezoterapija se za hitrejši in dolgotrajnejši rezultat lahko ponovita do 6x v mesečnih intervalih.

Za vas smo pripravili najsodobnejše svetovne uspešnice v boju proti gubicam, povešeni koži, celulitu in nadležnim maščobnim blazinicam.

Preoblikovanje telesa

Želite skočiti v kopalke samozavestni in zadovoljni s svojim telesom? Lahko vam pomagamo, da se znebite celulita in odvečnih maščobnih blazinic.

Nudimo oblikovanje telesa z najsodobnejšimi aparaturami, to pomlad po še posebej ugodnih cenah.

Cryolipoliza z dvema aplikatorjema 1 ura + vakumska radiofrekvenca (30 minut GRATIS).
Sedaj samo 150 100 € .

Cryolipoliza na večjem obsegu s štirimi aplikatorji – 2 uri. Sedaj samo 200 130 €.

Dodatna ugodnost pri nakupu paketa!!!! 3 + 1 gratis

Terapije se izvajajo 1 krat mesečno.