Dermaviduals je individualna, dermatološka kozmetika z izrednimi prednostmi. Je prijazna do kože, saj ne vsebuje umetnih konzervansov, emulgatorjev, dišav, barvil, mineralnih olj, silikonov… Vsaka krema je pripravljena posebej za vas, možnih pa je 3,5 milijonov kombinacij, zato je skoraj nemogoče, da nam vsaj ena ne bi ustrezala. Osnove krem imajo DMS – edinstveno koži podobno strukturo kreme. Primerna je za občutljivo kožo dojenčkov, otrok, mladostnikov in odraslih. Ponovno vzpostavi naravno ravnovesje, podpira lastno regeneracijo kože in preprečuje težave s kožo. Nudi preventivno pri občutljivi koži, nečisti in razdraženi koži, pri aknah, nevrodermitisu, luskavici, kuperozi ter bistveno omili znake staranja.

Idealna krema je tista, ki je narejena posebej za nas, saj je naša koža edinstvena kot je edinstven prsni odtis.  Napačna izbira in uporaba kozmetičnih preparatov lahko namreč bistveno poslabšata stanje kože.

Potek sestave kreme

Da natančno ugotovimo kakšen tip kože imamo in kaj koža v danem trenutku zares potrebuje, je idealno, če najprej naredimo računalniško analizo kože, s katero izmerimo vlago, maščobo, elastičnost in po želji še druge parametre. Kožo nato temeljito pregledamo pod lupo in se pogovorimo o težavah, željah in pričakovanjih. Glede na rezultate analize izberemo ustrezne učinkovine, ki jih vmešamo v primerno osnovo in tako dobimo kremo, ki je dobesedno pisana na vašo kožo. Izbiramo lahko med več kot 40. različnimi učinkovinami in 4. različnimi osnovami krem.

Prednosti individualne priprave krem

– povsem je prilagojena našim trenutnim potrebam in željam, tipu kože ter nenazadnje tudi letnemu času
– izločimo lahko učinkovine, ki nam ne ustrezajo ali smo nanje preobčutljivi
– rešujemo lahko več težav hkrati (rdečica, pigmenti madeži, nečista koža, gubice …)

Računalniška analiza kože

S pomočjo kožne analize ugotovimo trenutno stanje vaše kože in kaj koža ta trenutek najbolj potrebuje. Izmerimo lahko vlago, maščobo, elastičnost kože ter pigment in prekrvavitev. Po želji vam sestavimo kremo po individualni recepturi.

POZOR!! Če prihajate na analizo zjutraj ali dopoldan, si umijte samo očke in zobe, ostalega predela obraza se ne dotikajte in ničesar ne nanašajte na kožo. Če ste na analizo naročeni popoldan, si lahko zjutraj umijete obraz z vodo, nežno popivnate, nato pa na kožo ne nanašajte ničesar več.

Učinkovine lahko uporabljate samostojno pod kremo ali pa vam jih zmešamo z osnovo in jih nanašate v obliki individualno prilagojene in sestavljene kreme.

Dermaviduals izdelki

Izbira kozmetike glede na težavo

Za suho kožo
Proti nečisti koži (ogrci, akne)
Za nego kože okrog oči
Za razdraženo kožo
Za premastno kožo
Za kožo nagnjeno k rdečici, kuperozi ali rozacei
Za obnovo in zaščito kože po sončenju
Pri vnetnih procesih kože
Za izsušeno-dehidrirano kožo
Proti pigmentnim madežem
Za bolj napeto in elastično kožo
Za izgradnjo poškodovane kožne bariere
Za občutljivo kožo
Proti gubicam in prezgodnjemu staranju
Za razpokano kožo
Proti razširjenim poram