Suusmoon lotion P

Za nego in preventivo nečiste in hiperaktivne kože

Hiperaktivna koža potrebuje takojšnjo pomoč za ponovno vzpostavitev naravnega ravnovesja. Pri tem je pomembno, da preparat vsebuje minimalno količino različnih negovalnih sestavin in da ga lahko uporabljamo za čiščenje in hkrati za nego. Tako preprečimo nadaljnjo draženje kože.Vsebuje liposome, naravnim identične rastlinske kisline, ureo in pantenol (pro vitamin)

Suusmoon losjon P izpolnjuje te zahteve in podpira na primer preprečevanje luskavice. Zaradi visoke vsebnosti linolne kisline v liposomih, je primeren tudi za nego in nežno čiščenje nečiste kože.

Ti liposomi so sestavljeni iz naravnega fosfatidilholina, ki je prisoten tudi v membranah človeških celic in vsebuje zelo veliko linolne kisline (vitamin F). Človeški organizem, predvsem koža, potrebuje linolno kislino, ne more pa je sama tvoriti.

Uporablja se lahko za nego kože in za izjemno nežno čiščenje nečiste kože.

Zaradi svoje tekoče konsistence se enostavno razmaže in ne masti kože.

UPORABA: Nanesemo ga na suho kožo. Če ga uporabljamo za čiščenje, ga nanesemo in nato s krožnimi gibi z vatico očistimo kožo. Po čiščenju sveži losjon pazljivo znova nanesemo in pustimo, da se vpije. Ni potrebno izpiranje z vodo.