Archive

»Mihaela se verjetno spomni, kolikokrat sem ji »težila«, da naredi kakšno delavnico. In evo, uspelo ji je narediti delavnico, na katero je lahko ponosna. Na delavnici »Naj obraz zažari – telo ne izgori« sem se marsikaj naučila in začela gledati na življenje z druge strani. Ni vse tako črno, kot sem mislila, oziroma si predstavljala. Delavnica mi je dala zagon, kako spoznati sebe in kako delati na sebi in s svojim življenjem.

Spoznala sem, da se premalo cenim in spoštujem. S pomočjo te delavnice pa sem postala druga oseba. Imam se rada, spoštujem se in se cenim. Največji uspeh pa mi je bilo to, da sem Mihaelo spoznala kot čudovito osebo, katera je pripravljena pomagati na vsakem koraku in ob pravem mestu. Vem, da je v to delavnico vložila veliko svojega truda, ampak s ponosom naprej. Se že veselim kake druge delavnice. Mihaela, hvala da obstajaš. Vsem, ki bi želeli spremeniti sebe in svoje življenje, priporočam obisk te delavnice, ne bo vam žal.«

Maja,

“Zelo sem hvaležna, da sem se lahko udeležila delavnice »Naj obraz zažari – telo ne izgori«. Že nekaj let intenzivno delam na sebi, berem knjige o osebnostni rasti, gledam posnetke na to temo, ampak ta delavnica je zame pomenila preskok iz teorije v prakso.

Je zelo praktično zastavljena, dala mi je veliko orodij, ki jih bom redno uporabljala tudi po koncu delavnice in zaradi katerih se bom še bolj cenila, imela rada in negovala.

Presenetilo me je tudi to, kako smo se udeleženke delavnice takoj povezale med seboj, se ves čas srčno in sočutno podpirale in koliko energije sem dobila na delavnicah.

Delavnico priporočam vsem ženskam, tako tistim, ki so komaj začele delati na sebi, kot tudi tistim, ki to počnejo že več let. Mihaela pa je zelo fatalna ženska, ki zna ustvariti čarobno vzdušje, ima ogromno znanja in življenjskih izkušenj, zato sem zelo vesela, da sem se lahko učila od nje.

Delavnica je investicija vase, ki ima neprecenljivo vrednost in vam bo zagotovo spremenila življenje na boljše.”

»Delavnica “Naj obraz zažari – telo ne izgori” niso neke prazne obljube, misli, zapisane samo da pritegnejo čim več kandidatk in omogočijo “delo” naši Mihaeli. Delavnica ti res da tisto, kar obljublja: delo na sebi in zase!

Pod empatičnim vodstvom Mihaele in skupaj z odkritosrčnimi, iskrenimi in izredno prijetnimi udeleženkami te delavnice, se iz tedna v teden dogajajo majhne, a pomembne spremembe, ki jih vsaka ženska rabi in mogoče takoj ne opazi. Zasnova delavnice, kjer se skozi iskren pogovor delijo dogodki, občutki, razumevanje, smeh (včasih tudi kakšna solzica), kjer se telo razgiba in zaniha v plesnih ritmih, nato pa umiri z različnimi meditacijami, je točno to, kar mi je všeč.

In ker mi je všeč, opažam, da mi je obraz začel počasi a zagotovo žareti! ? Ko se spet spomniš, kako lepo je, ko si sproščena, nasmejana in radovedna, kaj ti bo življenje še prineslo v izbiro! ??

Iskreno priporočam!«

“Katero koli storitev Mihaelinega salona sem do sedaj že preizkusila – naj gre za nego obraza, pedikuro ali pa obrazno refleksno terapijo –, vedno sem salon Lakšmi zapustila kot blažena. Zadnje čase še posebej prisegam na Mihaelino vrhunsko obrazno refleksno terapijo.  Terapevtka je namreč močno podkovana o tem, na katere tipke, pardon, točke mora pritisniti, da iz telesa prežene sledove stresa, utrujenosti, slabega počutja in še česa. Meni osebno je obrazna refleksna terapija še posebej pomagala proti preganjanju nespečnosti. Tudi gubice na obrazu postanejo po nekaj tovrstnih terapijah precej manj izrazite, določene celo izginejo, tonus kože postane boljši, obraz zažari …

Ob pisanju teh vrstic sem v mislih popolnoma odplavala na svojo zadnjo tovrstno masažo obraza, zato ti, Mihaela, sporočam, kmalu, kmalu spet pridem!”

“Čeprav sem na pragu 50-tih let, moja koža do sedaj še ni bila deležna posebne nege. Ker s kožo nikoli nisem imela težav, sem vedno mislila, da je nega potrebna le tistim, ki imajo težave z njo. To mnenje sem imela vse, dokler nisem prišla v roke Mihaele, v estetskem studiu Lakšmi. Popolnoma sem se prepustila sanjski negi kože in po njej je moja koža zasijala v vsem svojem siju. Ko sem se pogledala v ogledalo, sem bila videti nekaj let mlajša – kar je bil res izjemno dober občutek, zato bom nego še večkrat ponovila. Seveda moram povedati tudi za kapljice, ki sem jih dobila, kako zelo mi pomagajo, da koža zjutraj in zvečer ni več videti utrujena in zgubana. Izjemno!”

“Vesela sem, da sem srečala Mihaelo, saj sem precej časa iskala pravo kremo zase. Nisem želela kemikalij, iskala sem bolj naravne sestavine, nisem pa vedela, kako naj najdem takšno, ki bila res prava zame. No, krema me je našla sama, takšna, za katero vem, da je iz naravnih sestavin, da upošteva moje potrebe in zdaj, po enem letu uporabe, je ne zamenjam za nobeno drugo.

Ni mi težko usesti se v avto in priti k Mihaeli na nego, malo poklepetava, zameša mi mojo kremo in mimogrede pade še kakšna dobra ideja o kakšni delavnici.”